Utbildningar

Från Action Academy
Hoppa till: navigering, sök

Action Academy utvecklades av föreningen Peace & Love Inspire utifrån en gemensam vilja att göra samhället bättre. Vi är passionerade att kombinera våra styrkor för att bidra till en större förändring genom att förbättra infrastrukturen för positiv förändring. Att göra gott ska vara det enklaste valet.

Peace & Love Inspire bildades i Borlänge 1999 med visionen om att skapa en bättre värld. Vi har gjort festivaler i Sverige, Kuba, Chile och Kina, drivit medieprojekt och stärkt välgörenhetsorganisationer inom olika ämnesområden med pengar och medlemmar. Nu vill vi ta nästa steg, och sprida all den kunskap vi har samlat på oss. Vi tror att fler kan ta lärdom av det vi har gjort och bli en del av den rörelse vi håller på att bygga upp. En rörelse som med kreativa metoder och engagemang gör samhället bättre varje dag.

Vi tror att de flesta vill göra det som är gott, men att det är andra saker, som tid, ekonomi och information, som gör att vi avstår. Att göra rätt ska vara det enklaste valet. Vi tror också på metoderna inom peer education, att människor lyssnar mest på de i sin omgivning än till exempel media eller reklam. 
 Action Academy är idag ett folkbildningskoncept med föreläsningar, workshops och rådgivning. Allt med målet att förenkla förändringsarbete. Genom att boka en utbildning inom Action Academy främjar ni utvecklingen av ungas engagemang i staden och på andra platser.

Mer än en utbildning

Alla utbildningar ger tillgång till Action Squares webbportal för efterarbete. Där finns fördjupningsmaterial, handledningar att sprida kunskapen vidare och möjligheter att prata vidare om idéutveckling och förändringsarbete med oss inom Action Square och andra i Peace & Loves nätverk.

Kontakt

Vill ni veta mer om Action Academy eller boka en utbildning. Kontakta oss:

E-post: info@actionsquare.org

Skype: actionsquare